Imnul PDL - "Verde înrourat"



luni, 23 mai 2011

USL a votat împotriva referendumului, împotriva legii capitalei şi împotriva bucureştenilor

USL a dovedit astăzi (încă o dată!) că nu Legea Capitalei sau referendumul sunt priorităţile lor, ci transformarea temei într-un scandal politic. Deşi USL a cerut organizarea acestui referendum, deşi USL a cerut schimbarea datei, deşi USL a cerut scăderea numărului de întrebări, reprezentanţii săi au votat împotriva referendumului, arătând astfel dispreţ faţă de bucureşteni. Opoziţia manifestată de USL faţă de referendum este rezultatul direct al eşuării procesului de manipulare pe care l-au desfăşurat în ultimele săptămâni, atunci când au vorbit despre introducerea la referendum a unor întrebări legate de elemente care nu fac parte din proiectul Legii Capitalei.
Consiliul General a hotărât azi ca referendumul să aibă loc pe data de 26 iunie, urmând să conţină două întrebări:
1. Vă doriţi o capitală cu şapte administraţii controlate de către 217 consilieri aleşi pe liste de partid?
2. Vă doriţi ca şi consilierii generali să fie aleşi uninominali asemeni primarilor de sector?

PDL rămâne un partid fidel ideii votului uninominal ca marcă a libertăţii cetăţenilor de a alege nume şi nu liste. De aici şi propunerea privind alegerea consilierilor generali prin vot uninominal şi întrebarea introdusă în referendum. PDL Bucureşti a dovedit, prin decizia CGMB, că doreşte informarea corectă a bucureştenilor privind prevederile Legii Capitalei şi nu se teme să se prezinte în faţa electoratului.
PDL crede că primăriile de sector şi Primăria Generală sunt datoare să desfăşoare în perioada următoare un proces de informare corectă a bucureşteniloru privire la prevederile din proiectul Legii Capitalei. La referendumul din 26 iunie, bucureştenii trebuie să-şi spună punctul de vedere în cunoştinţă de cauză.

3 comentarii:

Mihaela spunea...

parerile sunt impartite!

Masaj erotic Satu Mare spunea...

urat din partea lor. ar fi putut sa se abtina macar

Anonim spunea...

nu mai scrii, ba, la blog?
te-ai kakat pe tine?
te rupem in doua, jigodie!