Imnul PDL - "Verde înrourat"



vineri, 11 februarie 2011

Chiliman şi cu Marean, la unison împotriva aplicării legilor proprietăţii

De ce oare nu vor unii primari să se aplice corect şi fără echivoc legile fondului funciar?! Fiecare dintre dumneavoastră are, cred, propriul răspuns. Deşi, probabil, toate converg spre aceeaşi rădăcină. Din păcate, chiar dacă Guvernul şi reprezentanţii Guvernului fac eforturi pentru a finaliza această atât de anevoiasă procedură, iată că încă mai sunt edili care se opun din răsputeri. Doi dintre aceştia sunt primarii Sectorului 1 şi Sectorului 5. Întâmplător sau nu, liderii pe Bucureşti ai PNL şi PSD - Andrei Chiliman şi Marian Vanghelie.



Poate vă întrebaţi ce au făcut cei doi?! Primul, cel de la Sectorul 1, a atacat în contencios administrativ "Regulamentului privind procedura de constituire, atribuire şi funcţionare a Comisiei Municipiului Bucureşti pentru aplicarea Legilor fondului funciar" propusă pentru simplificarea procedurii de către Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti. Din fericire, instanţa de judecată a dat dreptate Prefectului şi a invalidat decizia lui Chiliman. Cel de-al doilea, primarul de la 5, nici măcar nu a înfiinţat Subcomisia locală de fond funciar.

Sper că la un moment dat autorităţile locale, în special cele care se declară de sorginte liberală, de dreapta, să înţeleagă necesitatea reconstituirii rapide şi fără posibilitate de contestare a dreptului de proprietate al cetăţenilor, drept garantat de Constituţie. Orice întârziere a lor este, evident, în defavoarea bucureştenilor.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Normal, pai de ce ar vrea sa dea pamantul inapoi la prostii la care lea luat statul? se stie doar ce afaceri se pot face cu terenuri...

Sandu spunea...

Domnule Cantaragiu, cand erati la Giurgiu,nu scriati deloc pe blog.
De ce nu-l dati pe mana DNA-ului pe gangsterul de Bogdan Cornel?Asteptam sa faceti asta.