Imnul PDL - "Verde înrourat"



miercuri, 12 noiembrie 2008

Jurnal de campanie. Ziua a 13-a. La Brezoaele

Am revenit azi la Brezoaele, o localitate condus de un primar deosebit: Nicolae Tudorache, colegul meu de la PD-L. Am mers din nou, din poartă în poartă, pentru a le spune oamenilor care este proiectul meu pentru ei, pentru ca lor să le fie mai bine.
PD-L, prin mine și colegii mei, propune o ofertă clară, punctuală, pentru zonele rurale, în special pentru cele unde agricultura este ocupația principală, așa cum este și comuna Brezoaele. În primul rând pensiile agricultorilor, pensiile mici, vor crește. Pensia minimă va fi de 350 lei (3,5 milioane de lei vechi). De asemenea, va crește subvenția la hectar acordată celor care lucrează pământul. Și va scădea și acciza pentru motorină.



În plus, îndeosebi pentru Brezoaele, mă voi implica personal pentru a găsi o modalitate astfel încât cultivatorii de legume de aici să găsească o piață de desfacere. Și nu orice piață de desfacere, ci una care să le asigure profit și bunăstare. Pentru că la urma urmei și agricultura este o afacere. Cei care o practică trebuie să câștige, nu să aibă doar o sursă de supraviețuire.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si aveti toata dreptatea sa nu mai credeti in nimeni.
Legat de primarul Tudorache Nicolae, pot spune ca a fost ales de persoanele de varsta a III-a pe care le-a gasit la porti in ziua votarii si pe care le-a carat cu doua masini alternativ la sectiile de votare. Bineinteles ca ginerele si acolitii primarului au facut instructajul cuvenit acestor persoane, indicandu-le, fireste, "unde sa puna stampila". Si bineinteles ca dupa alegeri maretul primar a aparut cu o mareata masina. Noua si foarte scumpa. Si bineinteles ca asa cum nu a facut nimic pentru comuna in toti anii de mandat, nici de data aceasta nu s-a grabit sa se afirme prin ceva beneficii aduse comunei.
dar inainte de alegeri, heeeeeei! ce mai chefuri si chiolhanuri a oferit brezoienilor!
Adevarul este ca in prezent, si cel putin pana cand "se vor limpezi apele in legatura cu "domnul" primar Tudorache, locuitorii comunei vor avea exact ceea ce au votat: o galeata portocalie, berea si "concertele" anterioare alegerilor locale si un primar prost, nesimtit, pentru care functia inseamna "dupa mine potopul".
Si daca locuitorii comunei au crezut, inca o data, ca pot trai din berea, concertele, galetile si sumele de bani oferite "pe sest" de primar inaintea alegerilor, le uram, desigur spor si cutezanta in urmatorii 4 ani!
Asteptam cu interes crescut actiunile primarului ales!
Suntem siguri ca OMENIA si SPIRITUL CIVIC de care a dat dovada in repetate randuri nu ne vor dezamagi nici acum!
PS: desigur "domnule" primar, puteti cere unuia dintre subordonati sa caute in DEX sensul celor de mai sus... asta daca ei stiu cumva ce-i aia DEX!

Anonim spunea...

tudorache a fost ales pentru a doua oara primar;e un imbogatit prin mijloace frauduloase,toata lumea stie acest lucru;in plus de asta e de o nesimtire crunta-crede ca Brezoaia este ograda lui,in care poate taia si spanzura dupa bunul sau plac!