Imnul PDL - "Verde înrourat"



sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Jurnal de campanie. Ziua a 2-a. Azi la Fusea și Plopu

Am continuat azi campania electorală la Fusea și Plopu, două sate ce aparțin de orașul Titu, unde m-am întâlnit cu oamenii din zonă. Am fost însoțit în fiecare deplasare de primarul Ilie Dinu, de colegii din PD-L și de o echipă fantastică de tineri care mă spijină în această perioadă.
La Fusea, am fost aștepați de peste 300 de persoane, ceea ce - trebuie să recunosc - m-a bucurat. Susținerea lor mi-a dat încrederea că voi termina cu bine drumul pe care am pornit. Oamenii mi s-au plâns, în marea lor majoritate, de investițiile pe care și le doresc în număr mult mai mare. Le-am explicat că numai împreună, ca o echipă, putem să le aducem prosperitatea. Primarul este din partea PD-L, președintele Consiliului Județean este de la PD-L. Împreună cu mine, ca deputat PD-L pentru această zonă, și cu Valentin Calcan, ca și senator PD-L, cu un guvern PD-L ce va fi condus de Theodor Stolojan, un om al locului, dâmbovițean, această parte de țară - ca de altfel toată țara - nu va mai fi sub imperiul arbitrariului, așa cum au lăsat-o cei de la PNL și PSD. Banii oamenilor, colectați din taxe și impozite, se vor întoarce în investiții utile. În fiecare sat. În fiecare comună. În fiecare oraș. În fiecare județ.
O să vă prezint în continuare câteva imagini ale deplasării în Fusea și Plopu.


Aici sunt alături de doi pensionari, oameni care au muncit din greu o viață întreagă. Acum merită pensii decente, nu bătaia de joc a guvernelor incapabile.


Alături de mine a fost primarul din Titu, Ilie Dinu. A făcut multe pentru acest oraș, iar locuitorii îl stimează. Este omul faptelor. Chiar dacă sunt puțin lipsit de modestie, trebuie să recunosc că și eu sunt la fel. Nu promit. Mai întâi fac apoi arăt ce am făcut. Iar când trebuie să promit ceva, promit mult mai puțin decât pot face. Mai bine fac o bucurie, decât să dezamăgesc.


În mijlocul colegilor de partid, la Plopu, la întâlnirea cetățenească.


Acesta este un loc de joacă pe care l-am donat comunității. Mă bucură să văd cât sunt de fericiți copiii. Doar am și eu un băiețel de 10 luni.


Am plecat urechile la solicitările tuturor. Cei mai în vârstă își doresc pensii mai mari și locuri de muncă pentru cei tineri să nu îi mai vadă plecând.


Le-am explicat celor prezenți care sunt direcțiile mele în campanie: o campanie decentă, în care să primeze proiectele și programele. Nu mă intereseză atacurile. Nu m-au interesat niciodată.


Iar aici, așa cum vă spuneam, este fantastica echipă de tineri care mă însoțește. Uneori, entuziasmul lor mă molipsește, îmi dă forță. Le mulțumesc că sunt alături de mine.

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu am cum sa va contrazic.suntem o echipa de invingatori si o vede-ti asta dupa aleger;)