Imnul PDL - "Verde înrourat"



miercuri, 5 noiembrie 2008

Jurnal de campanie. Ziua a 6-a. Azi la Costeștii din Vale

Însoțit de colegul meu Valentin Calcan, candidatul PD-L pentru Senat, de primarul Matei Toma, de consilierii locali și de neobosita echipă de campanie, azi am avut mai multe întâlniri cu cetățenii din Costeștii din Vale și din satele aparținătoare - Tomșani și Mărunțișu. Am constatat cu bucurie că aceasta comună este în plină dezvoltare, este bine întreținută și chiar prosperă. Semn că primarul Matei Toma este într-adevăr un om gospodar.
Mă gândesc acum câtă nedreptate i-a făcut iresponsabilul Guvern PNL susțin de cei de la PSD. La ultima rectificare bugetară comuna nu a primit nici un ban. Au primit în schimb alte comune unde primarii nu au făcut nimic. Uite așa a finanțat Guvernul "Tărigeoană" nemunca unor primari. Viitorul Guvern, cel al PD-L, cu prim-ministru Theodor Stolojan, un fiu al județului Dâmbovița, va repara aceste nedreptăți. Banii publici trebuie să fie alocați acolo unde se face treabă, nu trimiși la pușculița de partid.


Și pensionarii merită venituri mai mari, decente, care să le ajungă și pentru hrană și pentru medicamente și să facă câte un cadou nepoților. PD-L va introduce pensia minim garantată și nu îi va mai lăsa să moară de foame.


În comuna Costeștii din Vale sunt peste 800 de pensionari. Voi avea grijă de bătrânețile lor, așa cum voi avea grijă de fiecare persoană vârstnică. Au muncit o viață întreagă și merită toată atenția noastră.


Susțin reformarea sistemului de protecție a sănătății pentru mamă și copil. De ce? Pentru că natalitatea în România este în continuă scădere.


Aici sunt alături de primarul Matei Toma, un om pe care îl apreciez pentru tot ceea ce a făcut pentru comuna Costeștii din Vale. Știu că are nevoie de sprijin pentru câteva investiții importante. Îl voi ajuta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Com Costestii din Vale mi-a lasat o impresie foarte buna despre lumea de aici si ca au inteles ca singurul pardit care mai poate face ceva pentru ei este pd-l-ul